Go to top

Yogatherapie voor kinderen en jong volwassenen met een beperking

Kinderen en jong volwassenen met een beperking hebben veel baat bij yoga.
De ervaring leert dat zij door yoga zelfs kunnen groeien in hun ontwikkeling op verschillende gebieden.
Regelmatige 1-op-1-therapiesessies of yogalessen in een kleine groep verbeteren de motorische coördinatie, kracht, concentratie en begrip van het kind.
Bij kinderen met pijn of spasmen helpt yoga hen te ontspannen.
Kinderen met weinig beweging ervaren nieuwe sensaties en onafhankelijkheid. Yoga brengt een nieuw gevoel van fysiek en emotioneel welzijn.

Mijn naam is Michelle Borsboom. Ik ben gecertificeerd yogatherapeute en geef les aan baby's, kinderen, tieners en jong volwassenen met een verstandelijke, lichamelijke of meervoudige beperking. Daarbij gebruik ik de 'zachte' methode 'Yoga for the Special Child', van Sonia Sumar.
De sessies zijn 1-op-1, zodat ik uw kind optimaal aandacht kan geven.
Ik geniet enorm van de sessies met de kinderen. Het is zo bijzonder om te zien hoe enthousiast en gemotiveerd ze zijn. En ook is het heel mooi om hun vooruitgang te mogen ervaren.

Als u interesse heeft en wil weten hoe yoga uw kind kan helpen, dan kunt u contact met me opnemen.
De lessen worden gegeven in Yogastudio Rijswijk. Het is ook mogelijk op een andere locatie af te spreken. Het tijdstip kiezen we in overleg.
Een individuele les kost € 45,00 per uur. Een groepsles (maximaal 4 kinderen) kost € 22,50 per persoon. Het kan zijn dat uw kind specifieke behoeften heeft. In overleg wordt de yogales aangepast. De prijzen kunnen dan verschillen.
 
Een  proefles kost €25,00.Website: www.yogaspeciaalvoorjou.nl
Naam: Michelle Borsboom
Email: info@yogaspeciaalvoorjou.nl
telefoon: +31 624129304
KvK: 61152005