Go to top

Algemene Voorwaarden

Aanmelden en deelnemen aan de lessen 
Als u een proefles heeft gevolgd en u wilt bij ons lessen gaan volgen dan vult u een aanmeldingsformulier in die u ontvangt in onze studio. Deze ontvangt u tegelijkertijd met de Algemene Voorwaarden.  
Na inlevering van het ingevulde en ondertekende formulier kunt u deelnemen aan onze lessen. 
U kunt een maandabonnement afsluiten of een 5-lessenkaart aanschaffen, uw keuze geeft u aan op het aanmeldingsformulier.
Voor onze tarieven verwijzen wij u naar tarieven


Maandabonnement
 
Bij een maandabonnement heeft u een vaste plek op een vaste dag en tijd. Als u een keer verhinderd bent in uw vaste les, dan kunt u de les inhalen. Bij een maandabonnement betaalt u het lesgeld vooruit per maand, vóór de eerste van de komende maand. U kunt contant betalen of per bank op ons bankrekeningnummer: NL77INGB0004824869 t.n.v. Yogastudio Rijswijk.  Vermeld bij betaling per bank de naam van diegene die de lessen volgt.
Tijdens de zomer rond juli/augustus houden wij een zomerstop van 4 weken, in de maand augustus hoeft er GEEN LESGELD betaald te worden. De kerstvakantie (2 weken) is verrekend in het maandabonnement.
Tijdens de overige schoolvakanties is er gewoon les. Wij zijn gesloten op Goede Vrijdag, Pasen, Koningsdag, Hemelvaartsdag en Pinksteren, deze lessen mag u inhalen.

Aanschaffen 5-lessenkaart 
U koopt de kaart in de studio en betaalt deze contant of per bank. Bij contante betaling krijgt u de kaart direct mee. Bij betaling per bank ligt de kaart klaar bij uw volgende bezoek, nadat wij de ontvangst van de betaling hebben gecontroleerd. Op de kaart schrijven wij uw naam en tot wanneer de kaart geldig is. De kaart is 7 weken geldig. U heeft geen vast gereserveerde plek in een les. U mailt van te voren en geeft aan welke les u wilt volgen, wij controleren of er plek is en sturen u een antwoord per email. Voor aanvang van de les laat u de kaart aftekenen door de docent. 

Opzeggen van uw maandabonnement 
Wij hanteren één maand opzegtermijn, u dient op te zeggen vóór de eerste van de maand waarin u voor het laatst lessen gaat volgen. Opzeggen doet u schriftelijk per email met reden van opzegging. 
U dient de laatste maand wel te betalen en natuurlijk kunt u dan ook uw vaste lessen blijven volgen. Mocht u verhinderd zijn dan mag iemand anders uw plek innemen voor die laatste maand.

Gemiste lessen inhalen 
Bij een abonnement voor vaste lessen kunt u bij ons gemiste lessen inhalen. Dit betreft gemiste lessen wegens ziekte, vakanties en onverwachte verhindering. Afwezigheid dient tijdig aangegeven te worden, minimaal 24 uur van tevoren. Gemiste lessen kunnen binnen twee weken ingehaald te worden. Bij vakantie kan een maximum van 4 lessen ingehaald worden, deze graag binnen 6 weken na terugkomst inhalen. Voor mensen die twee of meer lessen per week volgen gelden andere regels, informeer bij: Petra Lemans of Sudha Menon.

Yogamatten
Er zijn yogamatten beschikbaar in de studio voor diegenen die geen eigen mat hebben. Wij vragen u echter vriendelijk wegens de hygiëne, om een (grote) handdoek mee te brengen om over de mat te leggen. De bedoeling is dat u niet met blote voeten op de matten van de studio staat. Vindt u het fijner om met blote voeten op de mat te staan? Dan stellen wij voor dat u een eigen mat aanschaft.

Aansprakelijkheid
 
Yogastudio Rijswijk is niet aansprakelijk voor eventuele diefstal of verlies van persoonlijke eigendommen in en rondom het gebouw. Zet je fiets altijd op slot en vast indien mogelijk. Wij raden u aan om waardevolle spullen mee de zaal in te nemen. 
Yogastudio Rijswijk is niet aansprakelijk voor blessures of letsel opgelopen tijdens de lessen. Respecteer uw eigen grenzen en forceer niets. De verantwoordelijkheid voor uw gezondheid blijft bij uzelf.
Raadpleeg bij gezondheidsklachten altijd een arts en overleg of deelname aan een yogales raadzaam is. 
Stop bij klachten onmiddellijk een oefening (pijn, kramp, duizeligheid, misselijkheid etc.) en stel de docent hiervan direct in kennis. 
Als u klachten heeft of medicijnen gebruikt dient u dit op het aanmeldingsformulier aan te geven.  
Bij zwangerschap, ook in een vroeg stadium, dient u vooraf aan de les, de docent hiervan op de hoogte te stellen. 

Wij zijn blij dat u bij ons yogalessen wilt volgen, mocht er iets onduidelijk zijn of u heeft een klacht laat het dan horen, wij kunnen dan kijken hoe wij u verder kunnen helpen.