Go to top

Mama Yoga (Yoga na de bevalling)

Groepslessen zonder baby, dus alleen voor mama's, lees verder op deze pagina.

Groepslessen met je baby, baby-yoga, klik
hier.

Als je een beetje in je ritme bent gekomen na de bevalling is het fijn om weer lichamelijke oefeningen te gaan doen. Een uur voor jezelf hebben en iets doen voor jezelf zonder je kindje is ook weer leuk.
Je ontmoet in een groepsles ook andere moeders die waarschijnlijk dezelfde soort dingen meemaken als jij.
Er wordt aandacht besteed aan het verstevigen van de buik- en bekkenbodemspieren. Op een goede manier herstellen is voor nu belangrijk, maar werkt ook preventief, om problemen in de toekomst te voorkomen op latere leeftijd tijdens de overgang.
De lessen zijn een goede voorbereiding om weer te gaan sporten. Het is heerlijk om weer actief met je lichaam bezig te zijn.

Zowel lichamelijk als geestelijk zit je in een soort achtbaan het eerste jaar na de geboorte van je kind. Soms kan je onzeker zijn en moe van de gebroken nachten. Hoe fit jij je voelt in het eerste jaar van je kindje wordt ook beïnvloed door je hormonen en hoe de bevalling gegaan is, daarnaast scheelt het ook hoe jij en je partner omgaan met het ouderschap.
Er gebeurt gewoon veel en gelukkig veel mooie en leuke dingen, maar tijd voor jezelf en je eigen gevoelens geestelijk en lichamelijk is ook belangrijk.
Deze cursus is zinvol en gezellig, gun jezelf deze cursus!

Voor wie
Vrouwen die bevallen zijn. Je kunt 4-5 weken na de bevalling beginnen en bij een keizersnede 6-8 weken erna, als je je fit genoeg voelt.
Tot een jaar na de bevalling kan je meedoen aan deze cursus! 

Cursusdata:

5, 12, 19 en 26 juni 2018

Cursustijden:
dinsdagavond van 20.30 tot 21.45 uur

Leslocaties:
Yogastudio Rijswijk, Geestbrugweg 38, Rijswijk, privélessen worden ook gegeven in Medisch Centrum Vredenburchweg.

Tarieven
Cursus Postnatale mama Yoga 4 lessen € 60,00

Privélessen
Privéles Postnatale Mama Yoga € 65,00

Betaling:
Per bank op bankrekeningnummer: NL69 KNAB 0256783950 t.n.v. Petra Lemans o.v.v. postnataal of contant.

Vergoeding:
Vergoeding is soms geheel of gedeeltelijk mogelijk door de zorgverzekeraar.Kijk het even na in je polisvoorwaarden. Indien van toepassing ontvang je van mij een nota die je kunt declareren. Ik ben aangesloten bij de Vereniging Yogadocenten Nederland.


Aanmelden/afspraak of info:
Wil je meedoen met de cursus meld je tijdig aan via de mail. Wil je informatie of een privéles afspreken, bel dan met Petra: 0638824988 of stuur een email: petralemans@ziggo.nl