Go to top

Belle & Balance programma


Wij werken samen met Stichting Belle&Balance. Deze stichting richt zich op jonge vrouwen met kanker, die net of minder dan een jaar geleden, klaar zijn met de behandeling en hun leven weer willen oppakken.

Het programma
De kracht van het Belle&Balance programma is dat jonge vrouwen samen werken aan het hervinden van balans in hun leven, de acceptatie van uiterlijke veranderingen en het gewijzigde toekomstbeeld.
Dit wordt gedaan met behulp van yoga, coaching, meditatie, massages, wisselende workshops en het uitwisselen van ervaringen.
Hierdoor wordt er onderlinge (h)erkenning gecreëerd. De yogalessen richten zich speciaal op vrouwen die kanker hebben gehad. 
We richten ons vooral op alle mogelijkheden die er nog zijn met het nieuwe lichaam en het nieuwe toekomstbeeld in plaats van te focussen op eventuele belemmeringen.
In het najaar 2017 starten we weer met het Belle & Balance programma op de locatie van Yogastudio Rijswijk en Priscilla Jansen Massagepraktijk in Rijswijk.

Voor wie
Belle&Balance is voor alle jonge vrouwen die toe zijn aan een nieuwe, positieve fase in hun leven. En die dat graag met elkaar willen bewerkstelligen.

Wanneer

Het Belle&Balance programma bestaat uit 7 bijeenkomsten op vrijdagmiddag van 13.00 tot 17.00 uur.
Deze bijeenkomsten vinden eens in de 2 weken plaats op vrijdagmiddag.
Een nieuwe serie start in het najaar 2017. Data volgen binnenkort.
Voor meer informatie over Stichting Belle&Balance en het programma: www.belleandbalance.nl.

Begeleiding
Priscilla Jansen, massage en coaching
Roos Pelle, hardloop- en wandelcoach, coaching bij kanker
Sudha Menon, yoga- en meditatiedocente
Petra Lemans, yogadocente en (wandel) coach

Aanmelden en kosten
Je kunt je aanmelden via de website van Belle&Balance of door contact op te nemen met Lotte Wieland: lotte@belleandbalance.nl, 06-50472016 of door te mailen naar yogastudiorijswijk@online.nl

Bij aanmelden via de B&B website. Kies je op het aanmeldformulier  voor 'Den Haag'.

Vooraf vindt een intake/kennismakingsgesprek plaats bij Yogastudio Rijswijk.

Belle&Balance werkt volgens het Pay it forward-principe en vraagt een donatie als bijdrage in de kosten. Lees hier meer over op de website van Belle & Balance.