Go to top

Proefles

Gratis proeflessen in mei, juni, juli.
Wil je kennismaken met onze studio en onze lessen? 
Kijk dan bij lesrooster naar een geschikte les en lees bij lessoorten over de verschillende lessen.
Om een indruk te krijgen of de stijl en manier van lesgeven bij jou past is het verstandig om vrijblijvend een proefles te volgen, deze kost € 10,00 (contant betalen).
Stuur een email naar yogastudiorijswijk@online.nl om aan te geven wanneer je langs wilt komen, wij kijken dan of er plek is in die les en bevestigen via de mail.

Weet je na de proefles nog niet zeker of dit is wat je wilt of het is anders dan je verwacht had, dan kan je natuurlijk nog een proefles volgen bij dezelfde of een andere docent. Elke docent geeft op zijn eigen manier les, ook als het dezelfde soort yoga is, kan de manier van lesgeven inhoudelijk verschillen.
Een docent moet een beetje bij je passen, het is fijn als het "klikt", dat wordt bepaald door verschillende aspecten zoals uitstraling, stem en manier van lesgeven.
Met 10 docenten en verschillende soorten yoga is er voor iedereen wel een geschikte les. Dus twijfel niet om meer dan één les uit te proberen.

Na het meedoen in de les besluit je wat je wilt doen:

1. Op een ander moment in een andere les nog een proefles volgen voor € 10,00.
2. Een abonnement aanschaffen; deze kost € 40,00, je volgt dan één vaste les per week en hebt een gereserveerde plek. Als je verhinderd bent mag je altijd inhalen.
3. Een 5-Lessenkaart aanschaffen, deze kost € 55,00 en is 7 weken geldig. 

Hope to see you soon!