Go to top

Proefles

Wil je kennismaken met onze studio en onze lessen? 
Kijk dan bij lesrooster naar een geschikte les.
Om een indruk te krijgen of de stijl en manier van lesgeven bij jou past is het verstandig om vrijblijvend een proefles te volgen, deze kost € 10,00 (contant betalen). Maak een keuze welke les je wilt uitproberen. De administratie van Yogastudio Rijswijk is gesplitst. Kijk op het lesrooster voor de verdeling. Op het lesrooster zie je welke lessen horen bij Yoga Sattva Rijswijk van Sudha Menon en welke lessen horen bij Petra Lemans.

Stuur een email naar sudha@yogasattvarijswijk.com voor een les van haar lesrooster of een email naar petralemans@ziggo.nl voor een les van haar lesrooster.
Geef aan in je email wanneer je langs wilt komen, wij kijken dan of er plek is in die les en bevestigen via de mail.

Weet je na de proefles nog niet zeker of dit is wat je wilt of het is anders dan je verwacht had, dan kan je natuurlijk nog een proefles volgen bij dezelfde of een andere docent. Elke docent geeft op zijn eigen manier les, ook als het dezelfde soort yoga is, kan de manier van lesgeven inhoudelijk verschillen.
Een docent moet een beetje bij je passen, het is fijn als het "klikt", dat wordt bepaald door verschillende aspecten zoals uitstraling, stem en manier van lesgeven.
Met 10 docenten en verschillende soorten yoga is er voor iedereen wel een geschikte les. Dus twijfel niet om meer dan één les uit te proberen.

Na het meedoen in de les besluit je wat je wilt doen:

1. Op een ander moment in een andere les nog een proefles volgen voor € 10,00.
2. Een abonnement aanschaffen; deze kost € 40,00, je volgt dan één vaste les per week en hebt een gereserveerde plek. Als je verhinderd bent mag je altijd inhalen.
3. Een 5-Lessenkaart aanschaffen, deze kost € 60,00 en is 7 weken geldig. 

Hope to see you soon!