Go to top

Yoga & aromatherapie

Begin deze lente met een workshop om je lichaam en geest te reinigen zodat je ruimte kunt maken voor het nieuwe seizoen. Aromatherapie is een vorm van kruidengeneeskunde, gebaseerd op het gebruik van essentiële olie van kruiden, bloemen en andere plantendelen om genezing en balans in lichaam en geest te bevorderen. Geur kan een onmiddellijk effect hebben op onze emoties en energieniveaus. Essentiële oliën kunnen de ontspanning verhogen, stress verminderen en het immuunsysteem bijstaan. Daarnaast kunnen de krachtige oliën ook de yoga beoefening verbeteren en ondersteunen.

De workshop begint met een korte inleiding over aromatherapie en de oliën die we gaan gebruiken die zijn afgestemd op het thema en seizoen. De les zal vervolgens verder gaan met een rustige zachte flowende yoga om diep in contact te komen met je eigen lichaam gecombineerd met restorative en yin houdingen. De essentiële olie zal op specifieke momenten in de les worden uitgedeeld om de ontspanning te bevorderen. Alle essentiële oliën die worden gebruikt zijn van hoge therapeutische kwaliteit, 100% zuiver zonder toegevoegde chemicaliën.

(Stuur een email aan Steffi (steffi@yogametsteffi.nl) met eventuele allergieën. Als je zwanger bent, raadpleeg dan je arts voor het gebruiken essentiële oliën voordat je je aanmeldt)

Tijdens de workshop draag makkelijke ruim zittende kleding. Er is een kleedruimte aanwezig. Breng een eigen yogamat mee of een handdoek om over een matje van de studio neer te leggen.

De workshop gaat door bij 6 aanmeldingen.


Kosten

€ 25,00 per persoon per workshop, inclusief thee en een sample olie voor thuis

Datum
Zondag 25 maart 2018

Tijd
15:00-17:00 uur

Workshopadres
Yogastudio Rijswijk 
Geestbrugweg 38 2281 CL Rijswijk
 

Aanmelden
Mailen naar 
steffi@yogametsteffi.nl De inschrijving is pas officieel als de betaling binnen is gekomen op de bank. Na aanmelding ontvang je een bevestiging via email met de betaalmogelijkheden.foto van Yoga met Steffi.