Go to top

Yoga & aromatherapie

Met het nieuwe jaar net van start en nog vol in de winter geeft deze workshop je de mogelijkheid om je lichaam te verwarmen met aromatherapie en een slow flow yoga.
Aromatherapie is een vorm van kruidengeneeskunde. Gebaseerd op het gebruik van essentiële olie van kruiden, bloemen en andere plantendelen om genezing en balans in lichaam en geest te bevorderen. Geur kan een onmiddellijk effect hebben op onze emoties en energieniveaus. Essentiële oliën kunnen de ontspanning verhogen, stress verminderen en het immuunsysteem bijstaan. Daarnaast kunnen de krachtige oliën ook de yoga beoefening verbeteren en ondersteunen.
 

De workshop begint met een korte inleiding over aromatherapie en de oliën die we gaan gebruiken die zijn afgestemd op het thema en seizoen. De les zal vervolgens verder gaan met een rustige zachte flowende yoga om diep in contact te komen met je eigen lichaam en geest. De essentiële olie zal op specifieke momenten in de les worden uitgedeeld om de ontspanning te bevorderen. Alle essentiële oliën die worden gebruikt zijn van hoge therapeutische kwaliteit, 100% zuiver zonder toegevoegde chemicaliën. 
 
(Stuur een email aan Steffi (steffi@yogametsteffi.nl) met eventuele allergieën. Als je zwanger bent, raadpleeg dan je arts voor het gebruik van essentiële oliën voordat je je aanmeldt)
 
Datum
Zondag 21 januari 2017 - 14:00-15:30
 
Kosten
€20 per persoon, inclusief hand-out, thee en een olie voor thuis. 
 
Aanmelden rechtstreeks bij Steffi:
 
foto van Yoga met Steffi.