Go to top

Workshop verbinden met jezelf

In een 2 uur durende workshop op 18 februari zal je worden uitgenodigd om (opnieuw) in contact te komen met jezelf: fysiek, emotioneel en mentaal. Middels meditatie, yoga en bewustwordingsoefeningen zul je concreet gaan ervaren hoe het voelt om in verbinding met jezelf te zijn. 

Gedurende de dag zijn we veel in verbinding met anderen en de wereld om ons heen. Dat terwijl de verbinding met jezelf de belangrijkste verbinding is en de basis vormt voor alle andere contacten. In de workshop ga je verbinden met wie je werkelijk bent. Je gaat onderzoeken wie jij eigenlijk bent en hoe jij jezelf ziet. Daarnaast ga je focussen op het herkennen en erkennen van signalen van je lichaam en geest. Verbinden met jezelf betekent dat je gaat verbinden met dat wat er op dat moment is. Acceptatie en aanvaarding staan centraal. Door acceptatie en aanwezig te zijn leer om los te laten. 

Deze workshop zet een proces in gang tot bewustwording van je werkelijke behoeften en verlangens. 

De workshop wordt gegeven op 18 februari van 16.00-18.00 uur bij Yogastudio Rijswijk.

Bij aanmelden en betalen voor 3 februari a.s. bedragen de kosten €27,50 per persoon. Bij aanmelden en betalen na 4 februari a.s. bedragen de kosten €32,50.
 
Aanmelden kan door te mailen naar
info@everything-is-om.nl