Go to top

Workshop Psoas release

Op 21 januari vindt (voorlopig) de laatste psoas release plaats. In deze extra lange workshop doen we oefeningen om fysieke en emotionele spanningen los te laten. Daarnaast krijg je een hand out en tips mee zodat je ook thuis een psoas release kunt doen. 

De psoas verbindt het boven- en onderlichaam met elkaar en wordt ook wel de spier van de ziel, of de spier van het instinct genoemd. De psoas reageert sterk op spanning en stress. Het is belangrijk om op een gegeven moment die spanning weer los te laten. Wanneer je vaak of veel stress ervaart, blijven de psoas spanning vasthouden. Het gevolg hiervan is dat spieren in de onderrug, bekkenbodem en middenrif worden overbelast waardoor houdingsproblemen, ademhalingsproblemen en problemen met de spijsvertering kunnen ontstaan. 

Door heel bewust spanning in de psoas los te laten, komt er weer ruimte voor ontspanning. Het lichaam wordt weer uit de 'vecht en vlucht' modus gehaald. Het bekken kan makkelijker ontspannen en ook spanningen in nek, bovenrug en schouders kunnen worden losgelaten. Bij het loslaten van spanningen, worden ook emotionele blokkades losgelaten. 

Zondag 21 januari 2018 10.00-12.00 uur 

Kosten

Bij aanmelden en betalen voor 10 januari a.s. bedragen de kosten € 27,50 p.p. Vanaf 11 januari bedragen de kosten € 32,50 p.p.

Docente
Sabrina Soebhan
 
Cursusadres
Yogastudio Rijswijk, Geestbrugweg 38, 2281 CL Rijswijk

Parkeren
Gratis in de wijk Leeuwendaal (na 18.00 uur is het betaald parkeren) of tegen betaling in de Herenstraat.

Aanmelden
Rechtstreeks bij sabrinasoebhan@live.nl