Go to top

Workshop Restore & Rebalance

Zondag 29 april 2018 15:00-17:00

Yoga voor diepe ontspanning. Restorative yoga geeft je lichaam de kans op diep tot rust te komen en te revitaliseren. Of je je nu slap voelt, moe bent, gestrest van je dagelijkse activiteiten of gewoon even wilt afremmen en terug in je lichaam wilt komen, deze ontspannen oefeningen zijn essentieel voor je welzijn. Veel van de oefeningen zijn eenvoudig en toegankelijk voor iedereen, wat je leeftijd ook is en in alle gezondheidstoestanden, met behulp van props (hulpmiddelen) zoals kussens, dekens en stoelen.

Deze diep ontspannende houdingen helpen je je lichaam en geest in balans te brengen, gevoelens van welzijn te creëren en de effecten van ...chronische stress te verminderen. Ze helpen bij het herstel van blessures of ziektes en kan helpen de bloeddruk te verlagen en je humeur te verhogen.

Workshopadres
Yogastudio Rijswijk, Geestbrugweg 38, 2281 CL Rijswijk

Kosten
€25 per persoon

Aanmelden
Mailen naar steffi@yogametsteffi.nl De inschrijving is pas officieel als de betaling binnen is gekomen op de bank. Na aanmelding ontvang je een bevestiging via email met de betaalmogelijkheden.

Annulering
Bij annulering door de deelnemer binnen 7 dagen voor de workshop geen restitutie, je mag wel iemand anders de workshop laten volgen.

Bij annulering door de studio 100% restitutie of indien mogelijk doorschuiven naar een nieuwe datum, dit gaat in overleg met jou.