Go to top

Massagepraktijk Jansen

Priscilla Jansen Massage Begeleiding Coaching is gevestigd met haar praktijk op de locatie Yogastudio Rijswijk.
Hierbij stelt zij zich voor:
Hallo! Mijn naam is Priscilla Jansen, 39 jaar oud en sinds november 2015 is mijn praktijk binnen Yogastudio Rijswijk gevestigd en werk ik hier met veel plezier (samen).

Binnen mijn praktijk kun je onder meer terecht als je behoefte hebt aan ontspanning of om lekkerder in je vel te komen zitten, als je lijf tegenstribbelt om lekker te kunnen bewegen, als je zwaar belastend werk doet of juist teveel stil zit aan een bureau/PC en bv. je nek-rugklachten maar toenemen. 

Hiernaast ben ik zeer ervaren en gespecialiseerd in het begeleiden/coachen van mensen die veel moe zijn, stress ervaren, overspannen of burn-out zijn. Buiten dat de massages zelf je beter kunnen doen voelen, kan ik je coachen bij herstel en adviseren m.b.t. re-integratie in werk. 

Ik ga uit van dat lichaam en geest met elkaar verbonden zijn en zodoende ook invloed op elkaar (kunnen) uitoefenen. 

Meer weten? 
Bezoek mijn website http://www.jansenmassage.nl/ en/of zoek me op LinkedIn op: daar stel ik mijzelf voor, kun je zien welke massagetechnieken ik toepas en combineer in de praktijk, kun je vinden met wie ik samen werk en kom je verder te weten wat mijn professionele achtergrond is. Via mijn praktijk-Facebookpagina www.facebook.com/priscillajansenmassagepraktijk, blijf je op de hoogte, ook van mooie & leuke activiteiten in samenwerking met de Yogastudio en andere professionals uit deze omgeving!

Neem daar een kijkje of schiet me gewoon aan op de wandelgangen in de yogastudio! 

Graag tot ziens, hartelijke groet, 
Priscilla Jansen