Go to top

Mama massage

Mama massage, massage na de bevalling

Nu ook massage in Medisch Centrum Vredenburchweg.
In onze massageruimte geven wij zwangerschapsmassage en ook massage na de bevalling (mama-massage).
Het is heerlijk om een uurtje ontspanning te ervaren als je pas bevallen bent. Je zult moe zijn na de bevalling maar ook door de eerste drukke weken met een baby. Daarnaast voelt je lichaam anders aan en zit er soms nog spanning in de spieren van de bevalling.
Massage kan verlichting geven bij bepaalde klachten, zoals een moe gevoel in onderrug en bekken, slaapproblemen, vocht vasthouden, verandering van de hormoonhuishouding. Massage zorgt voor een betere doorbloeding, minder stress en bevordert de totale ontspanning van lichaam en geest..
De massage is rustig en niet intensief. De mama massage kan vanaf  4 weken na de bevalling gegeven worden.

Contra-indicaties
Er mag niet gemasseerd worden bij koorts, griep of ernstige verkoudheid en binnen 4 weken na de bevalling, bij een keizersnede 6 weken na de bevalling..

Kosten
De massage duurt 60 minuten en kost € 57,00. 

Korting
Heb je bij ons een zwangerschapsmassage gedaan dan krijg je 1 keer korting op de mama-massage, deze kost dan € 47,00 (i.p.v. € 57,00).

Kadobon
Wil je een massage kado geven? Leuk idee! Dat kan, we verkopen ook kadobonnen.

Afspraak maken
Om een afspraak te maken kan je bellen met Petra: 0638824988 of stuur een email: petralemans@ziggo.nl Kijk ook op www.petralemans.nl

Samenwerking
Petra werkt samen met Priscilla Jansen, Priscilla heeft haar massagepraktijk gevestigd op dezelfde locatie, Geestbrugweg 38 in Rijswijk, beide masseurs zijn gediplomeerd.

Opleiding

Petra heeft haar opleiding gevolgd bij Coby de Jong van Sterrenkind in Den Haag, www.sterrenkind.com